Menü
Sensación Esküvőszervezés Pécs A felejthetetlen esküvőkért!
  • Esküvő
  • Boldogságkapu
  • Szertartás
  • Púder
  • Barack

Szolgáltatások

 

 

Szertartások szervezése:

A párok nagy része  főként házasságkötő termekben fogad egymásnak örök hűséget, viszont egyre inkább megnőtt az igény a külső helyszíni esküvők iránt. Manapság a legtöbb vacsora helyszínen alakítottak ki erre a célra külön helységet, de vannak akik az étterem teraszán, vagy egy kastély kertjében mondják ki a boldogító igent. Legyen szó élőzene biztosításáról, vagy külső helyszínre történő eszközök bérléséről és szállításáról, illetve azok dekorálásáról, vörös szőnyegről, boldogság kapuról, mindenre van lehetőség.

 

 

 

Fotó, Videó:

 Vannak akik egy barátot kérnek fel erre a célra, van aki komoly összegeket áldoz rá. Én segítek kiválasztani ami az igényeiteknek és a pénztárcátoknak is megfelelő. 

 

Vacsora helyszín:

Legyen az egy hotel étterme, egy csárda, kastély, vagy hajó, megoldható a sátor az összes szüksége eszközzel, és ha a helyszínen nincs konyha, ne aggódjatok, rengeteg étterem vállal kitelepülést.

 

 

 

Torta, sütemények:

Manapság már bármilyen külsejű és ízű tortát el tud készíteni a cukrászdák többsége. Ti megálmodjátok, vagy hoztok a nektek tetsző tortáról egy képet, a többi a cukrászok dolga. Természetesen én is rengeteg képpel szolgálok nektek. A torták, sütemények szállításáról és hűtéséről  gondoskodunk.

 

 

Ruhakölcsönzés, vásárlás:

Akár kölcsönözni szeretnétek, akár varratni, akár vásárolni, minden területen számos lehetőség közül választhattok.

 

 

Smink, fodrász, manikűr:

Amennyiben szeretnéd, természetesen segítek Neked ezeknek a szolgáltatóknak a kiválasztásában is.

 

Dekoráció:

Végtelen a lehetőségek tárháza. Akár virág-, textil-, fény-, lufi dekorációt, vagy ezek ötvözetét szeretnétek, megoldjuk. Természetesen  székszoknya bérlésére is van lehetőségetek. Ha nincs konkrét elképzelésetek, akkor se csüggedjetek, rengeteg ötlettel, fotókkal illusztrálva tudok Nektek szolgálni,és gyönyörű termeket lehet varázsolni akkor is, ha esetleg költségkímélő megoldást szeretnétek.

 

 

Menyasszonyi csokor, kitűzők stb. :

A virágboltok többsége bármilyen csokrot el tud készíteni, célszerű az évszaknak megfelelő csokrokat köttetni. Én is szolgálok képekkel, ha nincs ötletetek. 

 

 

Meghívók, ültető és menükártyák:

Sokféle meghívóm van, többféle stílusban, ezért úgy gondolom, meg fogjátok találni az ízléseteknek megfelelőt. Ti kiválasztjátok a meghívót,  a szöveget, az idézetet, betűtípust, én pedig legyártatom. Természetesen ugyanilyen módon van lehetőségetek ültető- és menükártyákat is rendelni. 

 

Vőfély, ceremóniamester:

Egy nagy létszámú esküvőn - véleményem szerint - nagyon fontos a vőfély, vagy ceremóniamester. Ő az aki összefogja a násznépet, irányítja az eseményeket, folyamatosan kapcsolatba van a zenekarral, a pincérekkel. Ha kicsit leül a hangulat, játékokkal szórakoztatja a vendégeiteket. Amennyiben hagyományos, mulatós zenés esküvőt szeretnétek, akkor Nektek a vőfélyt ajánlom. Ha kikérőt is tartotok, menyasszony búcsúztatót mond hol tréfásan, hol meghatóan, mindezt rímekbe, és versikékbe foglalva.  A ceremóniamester hasonló posztot lát el, mint a vőfély, de ő nem mond versikéket, rigmusokat. Öltönyben jelenik meg, a vőfély népviseletével szemben, és ugyancsak irányítja a násznépet, felkonferálja az eseményeket, csak másképpen. Őt a modernebb esküvőkhöz ajánlom.  

 

Zene:

Akár mulatós, akár slágerzene, szerencsére bőven akad lehetőség. Természetesen DJ-t is kérhettek. Nagyon fontos a zenekar választás. Ezen áll, vagy bukik a lagzitok.

 

Autó bérlés:

Limuzin, lovas hintó, tuning vagy veterán autó? Bármi lehet!

 

 

Szállás:

Biztosítom a messziről érkező vendégek elszállásolását, és ha kell a Tiéteket is, bár a legtöbb szállással rendelkező vacsora helyszínen, ezt ingyen biztosítják.

 

Gyermekmegőrzés, játszóház:

Ha sok gyermek várható a lagzitokra, érdemes megfontolni, hogy kéritek e ezt a szolgáltatást. Szakképzett pedagógusok települnek ki, a megfelelő kellékekkel, és rendezkednek be úgy, hogy ne zavarják az eseményeket, mégis szem előtt legyenek.

 

 

Kapcsolat

Kapcsolattartó:

Baliné Joó Barbara

Tel: +36-70/944-6287
E-mail: joobarbi@sensacioneskuvo.hu

Cégnév:

Bali Dániel

Tel: +36-70/387-0055

Gyakori kérdések

Nem túl drága egy esküvőszervező?

Nem! Az esküvőszervező ismeri a szolgáltatók nagy részét, tudja milyen költségcsökkentő módszerek vannak, emellett ismeri azokat  a szolgáltatókat, akik minőségben és árban is jól dolgoznak, olcsóbban hozzájut dolgokhoz, emellett több helyen alkudni is tud.

Egy év múlva lesz az esküvőm. Érdemes már most felkeresnem az esküvőszervezőt?

Természetesen. Igaz, hogy a polgári házasságkötést csak legkorábban a tervezett időpont előtt 6 hónappal lehet bejelenteni, azonban vannak nagyon népszerű vacsora helyszínek, amelyek már akár évekkel előbb is le vannak foglalva.  Ha már pár hónap múlva esküdnétek, akkor sem vagytok semmivel elkésve. A pénteki időpontok általában szabadok, és legtöbbször jóval kedvezményesebbek, mint a szombaton tartott lagzik. 

Hallottam hogy egy esküvő majdnem meghíusult, mert a szervező felvette a pénzt, majd eltűnt. Van mitől félnem?

Sajnos ebben a szakmában is megjelentek az önjelölt esküvőszervezők, az ún. szerencsevadászok. Én profiktól tanultam a szakmát, és az erről kiállított oklevelet meg is tekinthetitek, emellett én minden szolgáltatóval szerződést kötök, amit természetesen Ti is megnézhettek. Így nem fordulhat elő, hogy nem lesz menyasszonyi tortátok, vagy rosszabb esetben, az általatok kiválasztott étteremben éppen egy másik lagzit tartanak.