Menü
Sensación Esküvőszervezés Pécs A felejthetetlen esküvőkért!
Sensación Esküvőszervezés Pécs

Esküvőszervezés Pécs és Baranya megye

Szeretettel köszöntelek oldalamon!

 

Kedves Házasulandók!

 

Először is engedjétek meg, hogy gratuláljak az elhatározáshoz, hogy úgy döntöttetek összekötitek az életeteket.

Csodálatos dolog, ha két ember szereti, becsüli, tiszteli egymást, és úgy érzik, nem tudják a másik nélkül leélni az életüket.

Ha eldöntöttétek, hogy ennek az érzésnek hangot is szeretnétek adni, akár egy szerényebb, akár egy fergeteges mulatság keretében, és mindezt Ti is maximálisan élvezni szeretnétek, akkor a legjobb helyen jártok. 

 

 

Miért jó döntés az esküvőszervező?

  • mert rengeteg időt takarít meg Nektek, nincs telefonálgatás, utánajárás, folyamatos egyeztetések
  • mert nincs stressz, idegeskedés, amiatt, hogy minden tökéletes legyen
  • mert mindenre gondol, nem fog kimaradni egy apró részlet sem
  • mert profizmusának köszönhetően ki tudja választani a Ti elképzeléseiteknek és pénztárcátoknak megfelelő szolgáltatókat
  • mert olyan ötletekkel tud szolgálni, amire esetleg nem is gondoltatok
  • mert Nektek, Ti értetek, Veletek együtt dolgozik

Az esküvőszervezés lépései:

  1. Konzultáció, tanácsadás
  2. Költségvetés készítése (a várható létszám, és a ráfordított összeg tekintetében)
  3. Szolgáltatók ajánlatainak a megtekintése, átadása
  4. Szolgáltatók kiválasztása és leszerződtetése
  5. Forgatókönyv elkészítése
  6. A "Nagy nap" lebonyolítása

 Mit kínálok én, ami több mint máshol?

  • az első konzultáció díjmentes. Ha kavarognak a fejetekben a kérdések, nem tudjátok, hogy szükség van e vagy sem az esküvőszervezőre, mindenképpen szánjatok rám egy kis időt. Ez nem kötelez benneteket semmire.
  • mert többféle díjazási lehetőséget kínálok ÁRSZABÁS
  • mert bár otthon dolgozom, amennyiben igény van rá, ingyen kiszállást biztosítok a megbeszélésekhez az általatok kívánt helyszínre, Szentlőrinc, Pécs és Szigetvár körzetében. A különböző esküvőszervezői anyagaim (meghívók stb.) szállítása nem jelent gondot, és laptoppal is rendelkezem, így mindent majdnem ugyanúgy tökéletesen meg tudok mutatni, mint ha hozzám jönnétek el. (annyit kérnék, hogy ne forgalmas hely legyen pl. kávézó, hanem egy nyugodt pl. a Ti,vagy szüleitek lakása)
  • AKCIÓK

Kapcsolat

Kapcsolattartó:

Baliné Joó Barbara

Tel: +36-70/944-6287
E-mail: joobarbi@sensacioneskuvo.hu

Cégnév:

Bali Dániel

Tel: +36-70/387-0055

Gyakori kérdések

Miért jó egy esküvőszervező?

Mert nincs stressz, idegeskedés, utánajárás, telefonálgatás. Ezt mind az esküvőszervező intézi helyettetek. Nektek csak az a dolgotok, hogy egy kényelmes kanapén üldögélve, kiválasszátok a számotokra legszimpatikusabb ajánlatot, és élvezzétek mind az előkészületeket, mind pedig az esküvőtök napját.

Nem túl drága egy esküvőszervező?

Nem! Az esküvőszervező ismeri a szolgáltatók nagy részét, tudja milyen költségcsökkentő módszerek vannak, emellett ismeri azokat  a szolgáltatókat, akik minőségben és árban is jól dolgoznak, olcsóbban hozzájut dolgokhoz, emellett több helyen alkudni is tud.

Bizonytalan vagyok. Kell, vagy sem az esküvőszervező?

Sokan azt gondolják, ha esküvőszervezőhöz fordulnak, az kivesz minden irányítást a kezükből és ripsz-ropsz megszervezi az esküvőjüket úgy, hogy nem láttak szinte semmit az egészből. Na ez nem így van. Itt minden a Ti igényeiteknek megfelelően történik, több szolgáltató ajánlatait át fogjuk nézni, mindezt képekkel illusztrálva. Nektek csak a kényelmes része marad, a többi az én dolgom. De ha szeretnétek természetesen akár csak Ti, akár együtt elmehetünk pl. a lehetséges vacsora helyszínre, ahol mindent megnézhettek, és megbeszéljük a dekorációt, illetve, hogy várhatóan hogy és hol fognak zajlani az események. Ha még mindig sok bennetek a kérdés, hívjatok fel, megbeszélünk egy időpontot, és nyugodt körülmények között minden kérdésetekre válaszolni fogok. Ez nem kerül semmibe. És nem kötelez benneteket semmire.